خرداد, ۱۳۹۸ بدون نظر خوراکی های شگفت انگیز, دانستنی های پزشکی و تغذیه

دانه‌های چیا که به شکل سنگ ریزه ‌های کوچک خاکستری رنگ در بازار وجود دارند یکی از پر خاصیت‌ترین دانه‌ها هستن که میتونم بهتون معرفی کنم.تخم(دانه‌) چیا سرشار از امگا ۳ هست. امگا ۳ به بهبود کیفیت غلظت چربی خون خیلی کمک میکنه و برای درمان گرفتگی عروق قلبی مفیده. نکته‌ی مهم دیگه اینه که ۲۰ تا ۲۳‎٪ از دانه‌ی چیا از پروتئین ساخته شده. مصرف پروتئین از خیلی جهات قابل اهمیته بالاخص برای عضله سازی و رشد و نمو.برای گیاه‌خواران عزیز خبر خوب اینه که با مصرف دانه‌ی چیا هرگز دچار کمبود پروتئین نمیشن. گذشته از خواص نامبرده تخم چیا آنتی اکسیدانت بالایی داره که میتونه بدن ما رو در مقابله با رادیکالهای آزاد محافظت کنه.همچنین این دانه‌ها مواد معدنی مفیدی هم مثل کلسیم و منیزیم دارند. این دانه‌ها رو در ماست، اسموتی، سالاد یا روی غذاتون بریزید و لذت ببرید.

ارسال نظر شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

error: