طرز تهیه املت اسفناجی کاپ کیکی
مناسب در رژیم های:
- کم خونی
- بارداری
- شیردهی
- ورزشکاران
- دیابت
- کودکان و نوجوانان
- کاهش وزن
مواد لازم:
- اسفناج خرد شده
- گوجه فرنگی خرد شده
- سفیده تخم مرغ
- فلفل
- چند برش قارچ برای روی کاپ کیک
- پودر سیر و پودر تخم گشنیز
طرز تهیه:
- ابتدا قالب کاپ کیک را کمی چرب کنید، اسفناج ها را داخل قالب ها بریزید و روی آن گوجه فرنگی اضافه کنید سپس سفیده های تخم مرغ را با ادویه ها هم زده و محتوای قالب را کاملا پر کنید و روی آن یک ورق قارچ بگذارید. قالب را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد بمدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه حرارت داده و پس از کمی سرد شدن از قالب جدا کرده و میل نمایید.
error: