طرز تهیه املت اسفناجی کاپ کیکی

اردیبهشت, ۱۳۹۸ بدون نظر آشپزی رژیمی
مناسب در رژیم های:
  • کم خونی
  • بارداری
  • شیردهی
  • ورزشکاران
  • دیابت
  • کودکان و نوجوانان
  • کاهش وزن
مواد لازم:
  • اسفناج خرد شده
  • گوجه فرنگی خرد شده
  • سفیده تخم مرغ
  • فلفل
  • چند برش قارچ برای روی کاپ کیک
  • پودر سیر و پودر تخم گشنیز
طرز تهیه:
  • ابتدا قالب کاپ کیک را کمی چرب کنید، اسفناج ها را داخل قالب ها بریزید و روی آن گوجه فرنگی اضافه کنید سپس سفیده های تخم مرغ را با ادویه ها هم زده و محتوای قالب را کاملا پر کنید و روی آن یک ورق قارچ بگذارید. قالب را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد بمدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه حرارت داده و پس از کمی سرد شدن از قالب جدا کرده و میل نمایید.

ارسال نظر شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

error: